Weddingplanners

weddingplanner

 

Als je gaat trouwen komt er ontzettend veel op je af en moet je aan van alles denken. Niet alleen aan waar je wil trouwen, maar ook aan de bruidstaart of aan de decoratie. Weet jij niet waar je moet beginnen? Of hebben jullie het gewoon te druk? Dan kun je een weddingplanner inhuren. Hier lees je alles.

Wat doet een weddingplanner?

Het plannen van een bruiloft is niet in een dagje gedaan, maar vergt veel tijd en energie. Weddingplanners zijn professionals die daarbij de helpende hand kunnen bieden. Zij neemt niet alleen de regeltaken uit handen maar zorgt er ook voor dat jullie onbezorgd van jullie grote dag kunnen genieten. Dat klinkt best goed, toch? Daarnaast heeft een weddingplanner vaak al heel wat bruiloften geregeld en weten zij de leukste plekjes en beste adresjes te vinden. Een weddingplanner zorgt er niet alleen voor dat jullie bruiloft helemaal naar smaak is maar bewaakt ook het budget, draagt creatieve ideeën aan en fungeert op jullie grote dag als gastvrouw.

Kosten

De kosten van weddingplanners zijn per aanbieder en bruiloft verschillend. Je kunt er namelijk voor kiezen om je bruiloft van a tot z te laten regelen, maar ook alleen een ceremoniemeester in huren. Daarnaast rekent de een een uur bedrag en de ander een totaalprijs. Over het algemeen ben je hier ongeveer 10 à 15% van je totale budget aan kwijt. Door meerdere weddingplanners met elkaar te vergelijken kun je uitzoeken wat het best bij je past.

Weddingplanners inhuren

Weddingplanners zijn gespecialiseerd in de planning en organisatie van uw bruiloft of trouwfeest. Er zijn ook weddingplanners die zich hebben toegelegd op buitenlandse bruiloften. Indien u een weddingplanner zoekt, vindt u deze zeker op de weddingplanner startpagina