Trouwkostuum

trouwkostuum

Niet alleen de bruid, maar ook de bruidegom staat op jullie grote dag in het middelpunt van belangstelling. Daar hoort natuurlijk een mooi trouwkostuum bij.

Trouwkostuum

Trouwkostuums zijn er net als trouwjurken in alle soorten en maten, dus het vinden van een passend trouwkostuum kan aardig wat tijd in beslag nemen. Het is fijn om wanneer je naar de winkel gaat te weten welke kleur de trouwjurk van je aanstaande is. Je kunt je pak dan op haar jurk afstemmen waardoor jullie een nog mooier plaatje worden. Je kunt er ook voor kiezen om je aanstaande mee te nemen. Als bruidegom mag je haar trouwjurk niet zien, maar zij mag jouw kostuum wel zien zonder dat dit ongeluk brengt. Je kunt daarom best met je aanstaande voor een pak kijken en zij weet immers als geen ander hoe haar trouwjurk er uit ziet.

Corsage

Hou jij van tradities en etiquette? Dan hoort het dragen van een corsage er helemaal bij. Dit is een bloemstuk die je op je colbert speld en is afgestemd op het bruidsboeket. Eregasten zoals naaste familie en beste vrienden dragen hetzelfde.

Heb je weinig ruimte over in je strakke pak? Kijk dan eens bij de mooie handtassen van Marington. Ze hebben ook enkele sjieke exemplaren voor mannen!