Trouwbedankjes

trouwbedankjes

De mooiste dagen in je leven lijken het snelst voorbij te gaan. Helaas is je bruiloft geen uitzondering. Voor je het weet is de dag op zijn eind en moet je afscheid nemen van je gasten. Willen jullie ze een bedankje of herinnering meegeven? Dan lees je hier alles over trouwbedankjes.

Trouwbedankjes

Er is een enorm aanbod aan trouwbedankjes. Van een zakje snoep tot een klein beeldje. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Het is leuk om een bedankje te personaliseren. Dit kan door jullie naam en trouwdatum er op te plaatsen, maar ook door iets te kiezen wat bij jullie past. Wij hebben een paar originele trouwbedankjes op een rij gezet.

Bedankmunten

Een bedankmunt is een klein, maar origineel cadeau. Je kunt hier een foto op laten drukken maar ook jullie namen en trouwdatum. Je kunt dit gewoon als munt laten maar er ook een sleutelhanger van laten maken.

Koffie

Hebben jullie elkaar in een koffiezaakje leren kennen? Of zijn jullie enorme koffieleuten? Dan is het leuk om je gasten een zakje koffie mee te geven. Je kunt hier een mooi bedankkaartje bij doen.

Bruidssuiker

Misschien niet heel origineel, maar bruidssuiker hoort er toch een beetje bij.