Trouwartikelen

trouwartikelenM&M’s met jullie naam er op, confetti, bellenblaas, lintjes… Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het in alle soorten en maten vinden. Je kunt natuurlijk alle decoratie kopen, maar je kunt het ook heel goed zelf maken. Op sites als Pinterest vind je allemaal handige tips om zelf leuke verlichting, fotoslingers en heel veel meer te maken.

Trouwartikelen

Trouwartikelen zijn smaak gebonden, maar er zijn een paar trouwartikelen die niet op je bruiloft mogen ontbreken. Deze dingen geven namelijk net wat extra sfeer aan de bruiloft en zorgen dat je dag nog mooier wordt. Hier vind je een overzicht.

  • Het ringkussentje is natuurlijk onmisbaar op een bruiloft. Je ringen worden op deze manier mooi gepresenteerd en het geeft een chique tintje aan je bruiloft. Ringen op een ringkussentje zorgen vaak voor mooie foto’s. Je kunt aan je fotograaf vragen of zij hier een foto van wil maken.
  • Wat is een bruiloft zonder bloemen! Pas wel op, veel bloemen zijn erg mooi maar laten veel stuifmeel achter. Dit kan voor lelijke vlekken op de kleding van jullie of de gasten zorgen.
  • Ballonnen lijken misschien kinderachtig, maar kunnen extra sfeer aan je bruiloft geven.

Handige tips trouwartikelen

Jilster.nl – je eigen tijdschrift maken, bijvoorbeeld bij je 50e trouwjubileum