Kosten van je bruiloft

kosten van je bruiloft

Dat trouwen geld kost weten we allemaal. Hoeveel geld dit kost heb je zelf in de hand. Lees hier alles over de kosten van je bruiloft.

Kosten van je bruiloft

Een bruiloft kost gemiddeld €10.000 tot €15.000. Dit is afhankelijk van het aantal gasten op jullie bruiloft, maar ook van hoe jullie de dag voor je zien. Willen jullie alleen een ceremonie, dan zullen de kosten veel lager liggen dan bij een ceremonie, receptie en trouwfeest. Het is daarom handig een budget op te stellen en per onderdeel op te schrijven hoeveel je er ongeveer aan uit wil geven.

 

Besparen

Gelukkig is bovengenoemde prijs slechts een gemiddelde en zijn er een hoop punten waar je met je bruiloft op kunt besparen. Probeer daarom een lijstje met prioriteiten te maken met zaken waar jullie niet op willen besparen. De accessoires op jullie bruiloft kunnen jullie bijvoorbeeld heel makkelijk zelf maken en er zijn genoeg winkels waar je al voor een paar cent kunt slagen. Ook wordt er vaak gedacht dat een trouwjurk heel duur is. Er zijn echter al mooie jurken van rond de €200,- en ook een trouwkostuum is er al vanaf een lage prijs.

 

Meer lezen over de kosten van je bruiloft en besparingsmogelijkheden?

Besparen op de kosten van je bruiloft (Infobron)