Bruidsvisagie

bruidsvisagie

Het JA-woord gaat vaak gepaard met een traantje. Wat is er dan erger dan er op de trouwfoto’s (of tijdens een vluchtig toiletbezoek) achter komen dat je mascara op je kin zit. Een bruidsvisagist kan er voor zorgen dat je bruidsmake-up ook na de traantjes nog perfect zit. Hier lees je meer over bruidsvisagie.

Bruidsvisagie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen in je leven. Je wil er daarom ook perfect uitzien. Natuurlijk draait je uiterlijk grotendeels om de trouwjurk maar ook bruidsmake-up is heel belangrijk. Je kunt je bruidsvisagie natuurlijk zelf doen, maar er wordt aangeraden om dit door een bruidsvisagist te laten doen. Zij weet precies wat er bij het seizoen past en kan de sterke punten in je gezicht accentueren.

Proefmake-up

Een perfecte look heeft tijd nodig. Ook voor een bruidsvisagist. Het is daarom slim om een paar weken voor je bruiloft een afspraak met je visagist te maken voor een proef make-upje. Je kunt hier je wensen uitspreken en je laten adviseren. Vaak weet een visagist al in een oog opslag wat er bij je huid past en of je het best je ogen of je lippen kunt accepteren. Pas wanneer jullie allebei helemaal tevreden zijn over je look maakt zij een foto. Zo weet zij ook op de grote dag nog precies welke producten zij voor je look heeft gebruikt.

Bruidsmake up en Haarwerk