Bruidstaart

bruidstaart

Cake, glazuur, een enorme bruidstaart, chocolade, cupcakes.. Begin je al te watertanden? Een bruiloft is niet compleet zonder een bruidstaart of lekker cupcakeje. Hier lees je er alles over.

Bruidstaart

Het aansnijden van de bruidstaart behoort bij de mooiste en lekkerste (oké, op de kus na dan) momenten op een bruiloft. Weten jullie al wat voor taart jullie willen? Dit kan nog behoorlijk moeilijk zijn, want het aanbod qua bruidstaarten is enorm. Je kunt een taart zo simpel of indrukwekkend laten maken als je zelf wil. Dit zijn de leukste trends:

Een ombre taart

Een witte taart is ook maar zo wit. Een ombre taart is een taart met allemaal kleureffecten. Is oranje jullie lievelingskleur? Dan kun je voor verschillende oranje tinten en kleurovergangen kiezen. Klinkt best indrukwekkend toch?

Accessoires

Het bruidspaar bovenop de taart kent iedereen wel. Vind je dit niet origineel genoeg? Je kunt de taart zo persoonlijk mogelijk maken, bijvoorbeeld door playmobil poppetjes, bloemen of vlaggetjes.

Cupcakes

Misschien niet even groot en indrukwekkend als een bruidstaart, maar wel heel lekker en veel gezien op bruiloften. Ook een cupcake kun je helemaal naar je eigen smaak ontwerpen. Cupcakes zijn overigens ook heel leuk om als bedankje mee te geven.

PROEVEN MAAR

Een taart kan er nog zo mooi uitzien, uiteindelijk gaat het om de smaak. Bij veel banketbakkers kun je taarten voorproeven. Zo weet je precies hoe je taart smaakt en taarten proeven is altijd leuk! Maak wel snel een beslissing, anders scheur je straks nog uit je jurk.