Bruidsmode en de trouwjurk

trouwjurk

Het is eindelijk zo ver. De grote zoektocht naar jouw jurk gaat beginnen. Weet jij al wat voor jurk je wil? Het is fijn om alvast een idee te hebben, zo is het eenmaal in de bruidsmode boetiek makkelijker om een selectie te maken. Je kunt alvast ideetjes op doen op Pinterest (kijk uit, erg verslavend) of blader door een van de talloze bruidsmodecatalogussen.

Trouwjurk

Een trouwjurk kan nog zo mooi zijn, hij moet natuurlijk ook je lichaam accentueren. Het laatste wat je wil is dat je je op je bruiloft dik of vormloos voelt. Bepaal daarom voor jezelf waar jij het accent op wil liggen en maak daar alvast een selectie jurken voor. Natuurlijk hoef je niet alles zelf te doen, in een boetiek kunnen ze je deskundig advies geven en niet onbelangrijk.. je ziet gelijk het resultaat!

Probeer je daarom niet blind te staren op een jurk wat op het plaatje de perfecte trouwjurk lijkt. De kans dat deze jurk ook echt de jurk wordt waar jij het ja-woord in gaat geven is namelijk heel klein.

Bruidsmode

Waar denk je nog meer aan bij je bruidskleding? De bruidsschoenen mogen dan natuurlijk niet ontbreken. Zorg ervoor dat de bruidsschoenen makkelijk zitten en loop ze enkele weken voor je bruiloft in. In een bruidsmodezaak vind je vaak  bruidsaccessoires als bruidslingerie, tiara’s, sluiers, hoepelrokken, een kousenband en veel meer. Klaar met shoppen in de bruidsmodewinkel? Kijk dan eens bij de mooie handtassen van Marington.

Make-up, haar & styling bruid

Met je trouwjurk begint het allemaal, maar de finishing touch gebeurt pas in de laatste dagen of de dag zelf. Denk aan je bruidskapsel je make up en andere voorbereiding. Iets wat je kunt overwegen om jezelf mee te ‘verwennen’ voor je huwelijk is laser ontharen, bijvoorbeeld bij Solution Clinic.